tiistai 18. tammikuuta 2011


Mun syö normaalisti ja säännöllisin välein juttuni ei alkanut ihan niin kuin kuvittelin, joten nyt otetaan järeämmät keinot käyttöön. Päätin alkaa dieetille, jonka aikana syön aamiaiseksi ja iltapalaksi ainoastaan kaurapuuroa ja mehukeittoa, ruoaksi taas kasvissosekeittoja sekä tomaattikeittoa. Toivotaan, että toimii. Syön nimittäin aivan liikaa leipää, joten en voi pitää sitä edes kaapeissa. Pitää heittää pois kaikki epäterveellinen sekä ahmittava ruoka. Toivotaan, että tämä tällä kertaan toimisi! Toivottakaa onnea!

4 kommenttia:

  1. Onnea paljon!!!:) Toivottavasti onnistut!

    VastaaPoista
  2. Onnee, onnistut varmasti tossa dieetissä!!! :))

    VastaaPoista
  3. Kultaseni, tiedät että rakastan sinua. Tiedän, että olen kaksimoraalinen neuvomalla söymisasioissa ketään, mutta kuitenkin tässä se tulee... .. .

    Mutta sinun täytyy muistuttaa itseäsi päivittäin, etenkin kaupassa, että painon pudotus on nyt jos joskus elintärkeää. Painoindeksisi on 43,4 ja tämä on sairaalloinen lihavuus. Yritä löytää informaatiota painoindeksisi vakavista seurauksia, koska ehkä realisoimalla ja säikähtämällä tilannettasi löytäisit uuden motivaatiokulman tavoitteeseesi laihtua.

    Mutta liian raaoilla ruokavalio muutoksilla ajat itsesi nopeasti takaisin perusruokavalioosi. Joten aloita pienistä asioista ja kun ne on hanskassa yritä pikkuhiljaa muuttua terveellisempiin elitapoihin.

    Toivon sydämestäni että pärjäilet yleisesti, koet onnistumisen tunteita, iloa ja että pääset tavoitepainoosi.

    VastaaPoista